Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Zihnî sakat, tutuk yahut ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı sabah akşam vazife başlangıcında olan ve yangın yahut özge evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin elbette çallıkıştığını, avantajlarını ve niye bu merdivenleri tercih etmeniz icap ettiğini ayrıntılı bir şekilde ele alacağız.

Birey Eminği Mizan: Baplar insanoğluın kazalı bir alanı evinsizaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar sevimli eminğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Sahaında kompetan ve sertifikalı asılçılarımızın katkıları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı rabıta opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik cenah ile daha sık kullanma sağlanabilir.

Doğru yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun aldatmaınması midein en önemli adımdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının müsait standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını tayin etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve oturakında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yeni mimarilarda muayyen yüksekliğe iye binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve bapsına mevla olan binalarda yangın merdivenleri yapı tasavvurına dahil edilir.

Report this wiki page